0670/641-29-69 iskola@remenyikzs.hu

Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm iskolánk honlapján!

Böngésszen bátran a menüpontok között! Bízom abban, hogy a 21. századi technika segítségével olyan virtuális világ tárul Ön elé, amely hiteles képet ad arról, hogy hogyan dolgozunk. Nevelő-oktató munkánkkal azt szeretnénk elérni, hogy tanítványaink az itt töltött évek után olyan szakmát szerezzenek, hogy nagy presztízsű, nemzetközi vállalatoknál dolgozhassanak, motiváltak legyenek az egész életen át történő tanulásra, és biztos alapot kapjanak a továbbtanuláshoz.

Nagy hangsúlyt helyezünk a felnőttoktatásra. Célunk, hogy hallgatóink eredményesen tudjanak bekapcsolódni a munka világába, az érettségi megszerzésével nagyobb lehetőségeik legyenek és életminőségük javuljon.

Iskolánk, az Egri SZC Remenyik Zsigmond Gimnáziuma és Szakgimnáziuma jól működő, a kor elvárásainak megfelelő nevelési-oktatási színtér, ahol jól és jó lehet tanulni, dolgozni! Amennyiben iskolánk felkeltette érdeklődését, örömmel várjuk szülőként, diákként! Jöjjön el, nézzen körül nálunk! Készségesen nyújtunk személyesen is felvilágosítást képzéseinkről!

Üdvözlettel:
Csesznok Róbert
tagintézmény-vezető

 

 

Történet

Feltöltés alatt.

Rólunk írták

Feltöltés alatt.
Megszakítás